Illumineret loungemiljø tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

Er du på udkig efter en havearkitekt?

Følg havedrømmene til dørs med en havearkitekt

Skal du have tegnet ny have eller blot justeret i din nuværende? Vores dedikerede havearkitekter skaber minimalistiske og udtryksfulde uderum med plads til det glade udeliv. Med enkle linjer giver havearkitekten din have personlighed, og der opstår nye rumfornemmelser i samspillet mellem linjer, form, beplantning, materialekontraster og lysdesign.

DesignHavers havearkitekter kan realisere dit nye uderum
Søger du en havearkitekt med mange års erfaring og med naturen som inspirationskilde? DesignHavers havearkitekter tager udgangspunkt i mennesker og i naturen. Og med fokus i den konkrete familie, boligens arkitektur og naturens omgivelser sammensætter vores havearkitekter et raffineret design, hvor både drømme, naturen, dine behov og funktion forenes. 
Vores dedikerede havearkitekter arbejder naturen ind i havedesignet, så havens nye struktur med linjer, form og nye elementer smelter sammen til en helhed og dine havedrømme og havens potentiale bliver realiseret. 

Vores havearkitekter er inspireret af den vilde natur og det enkle udtryk
Havens linjer kan være organiske, bløde i sin form eller mere kontrollerede i et skråt linjesæt eller måske en fem- eller sekskant med varierende linjestørrelser på alle sider. Vores havearkitekter er eksperter i at finde lige præcis det formsprog, og det udtryk som passer bedst ind i enhver af de mange forskellige haver, som vi dagligt besøger. Og oftest er det den konkrete families ønsker og behov som bliver udgangspunktet i designet. 
For vores haveakrtiekter handler det om at skabe en systematik, udnytte lyset og fra start tænke alle faktorer og virkninger ind. Hvor er solen i løbet af dagen? Hvor er der aftensol? Hvordan skaber vi læ? Hvilken udsigt kigger man på hvorfra? Og hvilke materialer egner sig til den specifikke bolig og omgivelserne? Havearkitekten tager altid udgangspunkt i det specifikke sted og dets næromgivelser og beboere. På den måde kan vi skabe det personlige og kreative havedesign som er tilpassset vore kunder. 

Havearkitektens fremgangsmåde
Vores havearkitekter arbejder udfra en gennemarbejdet designproces hvor første step er et designmøde i jeres hjem. Her vil havearkitekten spore sig ind på jer som mennesker, jeres behov og tanker for projektet. Og i dialogen vil havearkitekten pejle sig ind på det havedesign som passer til jer, boligen og de omkringliggende omgivelser og sætter jeres tanker i system. 
På designmødet vil havearkitekten skitsere forskellige løsningsforslag til et nyt design og sammen vil I finde den løsning som passer bedst til jer. Når der ligger en håndskitse klar, som I er trygge ved, skal detaljerne snakkes igennem - alt lige fra materialevalg, beplantning og lysdesign. Efter designmødet gennemarbejder havearkitekten skitsen fra mødet, og den bliver rentegnet i AutoCAD, hvor havens elementer bliver bearbejdet. Når havearkitekten har en færdig haveplan klar, får I den tilsendt både digitalt og med posten.

Se eksempler fra nogle af de mange haver vores havearkitekter har designet

Terrasse med pool og skulpturelle fyr designet af havearkitekt Tor Haddeland

Skulpturelle planter omkring pool

Store flader i grå og hvide nuance, et strej af syden og markante planter mødes i ren minimalisme i denne have.

Solterrasse med lyse granitplank

Solplet med læ

Belægning med lyse forskudte granitplanker skaber et rum til solbadning. 

Træterrasse med Haddeland Lounge med integreret gasbål

Markante materialer

Haven er designet med to linjesæt uafhængigt af huset for at skabe dynamik og flere rum i haven.

Haddeland Lounge i have i midten af København

Loungezone midt i hovedstaden

Hjørnet under bøgen var ved at gro til, men nu er her en topmoderne loungezone, hvor modedesigner Naja Munthe kan nyde havens ro midt i Københavns puls.

Nedsænket terrasse med lys granitplank designet af havearkitekt Tor Haddeland

Terrasse med lyse granitplanker

Det sydvendte terrasseområde er placeret som et nedsænket repos med lyse granitplanker og granitkanter.

Træterrasse med lounge i sommerhushave designet af Tor Haddeland

Planter underbygger hygge

Beplantningen indrammer havens miljøer med stor rumeffekt. Træer, planter og høje græsser er nøje placeret og udvalgt, så de skaber læ og refererer til kystområdet. 

Granitterrasse og sortolieret træterrasse

Materialekontraster

Kontrasterne i belægningen eksploderer i mødet mellem det oliebehandlede, mørke træ og de lyse granitplanker på den øverste terrasse.

Indgangsparti med brede trin i lys granit

Lys understreger trinene

Indgangspartiets brede trappetrin er understreget med LED-lys. Det skaber en effekt af, at de tunge, lyse granittrin svæver.

Granit border binder gulvet sammen

Et samspil af materialer og markante planter

Natursten i form af granit og skifer møder det bløde hårdttræ og de runde lyse søsten.

Landskabsarkitekektur designet af Tor Haddeland.jpg

Landskabsarkitekter med nordisk inspiration

DesignHaver arbejder ud fra en passioneret og faglig vision om at skabe funktionelle, holdbare og smukke landskabsdesigns for nutid og fremtid. Som en del af Nordens landskabsarkitekter er alle tekniske og organisatoriske kompetencer til stede - sammen med ekspertisen til at løse opgaver uanset omfang og kompleksitet. 

Læs mere om landskabsarkitektur

Se et udvalg af haver, vi har designet og anlagt

Smagsprøver på DesignHavers produkter

Vi har designet og udviklet vores egen serie af gasbål, loungemøbler, mure og trapper, ligesom vi har håndplukket alt fra skarp belysning til bløde planter, der kan give din have det minimalistiske præg, vi er specialister i. Tjek vores produktkategorier og se, hvordan vi kan finde på at sætte alt fra borde til trædesten ind i en større ramme.

Få tegnet en målfast og unik haveplan for kun 22.550,-

Se et par af vores prestigehaver i BO BEDRE

Så langt kan du komme sammen med os

Dyk ned i reportagerne
Bo Bedre magasin.jpg
Menu